oerhike wandelcoaching

 

Een concept van CoachBureauBarbara

Dingen die vast zitten kosten energie, bewegen geeft juist energie!

OERHike | Wandelcoaching

Een OERHike is een wandelcoachtraject in de natuur dat je ruimte geeft om jouw vraag in beweging te brengen.

Waarom coaching in de natuur

Een OERHike is coaching met een extra dimensie. Ik laat jou kennismaken met de kracht van coaching in onze prachtige natuur.
Steeds meer onderzoeken tonen de heilzame en positieve werking van de natuur aan. De Natuur brengt lichaam en geest tot rust en is ideaal om ervaringsgericht te ontwikkelen. Leren door te doen, bezig zijn, handelen, met de voeten in de klei, handen uit de mouwen. De buitenlucht en de natuur om ons heen verscherpt onze zintuigen: ruiken, voelen, proeven, horen en zien. Er ontstaat meer rust in de gedachten waardoor ieders intuïtie en zelfreflectie sterker wordt. Er wordt een  beweging van binnenuit gecreëerd. Oerkracht(ig)!

Het OERHike Concept

Mijn aanpak is gebaseerd op het OER principe. We werken aan Overzicht, Essentie en Resultaat. Individueel of als team.

Overzicht:
Door te wandelen kun je vertragen en kom je meer tot rust. Je kunt afstand te nemen van de situatie. Hierdoor krijg je meer overzicht. Ontstaan nieuwe inzichten en perspectieven en ontdek je nieuwe mogelijkheden.

Essentie:
In een natuurlijke omgeving kom je meer tot jezelf. Ik luister naar jouw verhaal en stel gerichte vragen om zo tot de kern te komen van wat echt belangrijk voor je is. Wat beweegt jou? Waar gaat het voor jou werkelijk om?

Resultaat
In een OERHike wandelcoachtraject werk je aan het vergroten van je bewustzijn en het versterken van je daadkracht. Echte duurzame verandering komt vanuit jezelf en je ervaart dat je zelf invloed kunt uitoefenen op jouw situatie.
Je ontwikkelt je oerkracht!

KLAAR VOOR VERANDERING?

Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

T: +31 6 37 55 78 06
E: oerhikes@coachbureaubarbara.nl
Postadres:
Ernest Shackletonstraat 1
1363 KD Almere

KvK: 72178833
BTW ID: NL001577514B46
Algemene Voorwaarden
Privacy Verklaring

Aangesloten bij:

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF!

×