Barbara Stam

Bewandel met mij de weg naar een betere samenwerking.
Verruim je horizon en ontdek je eigen natuur.

Wie is Barbara Stam 

 

Mijn passie is wandelen en samenwerken. De natuur is mijn inspiratiebron. Bergen hebben een grote aantrekkingskracht. Er gaat voor mij een enorme oerkracht vanuit: de grootsheid van de bergen, je eigen nietigheid zien en het gevoel hebben dat je wordt gedragen door iets groters.

Mijn missie is samen beweging creëren. Samen bereik je meer dan alleen. Iedereen draagt een steentje bij en is van toegevoegde waarde. Beweging is nodig om vooruit te komen. Een moeiteloze beweging komt van binnenuit. Vanuit wie je bent en waar je voor staat. Oerkracht!

Na mijn studie aan de TU in Delft ben ik vrij snel in de ICT sector terechtgekomen. Eerst als specialist, daarna als projectleider en projectmanager. Altijd in teams gewerkt en ervaren wanneer er beweging was in de samenwerking en wanneer niet.

Mijn perfectionisme, een groot verantwoordelijkheidsgevoel en resultaatgerichtheid  zijn zowel mijn kwaliteiten als mijn valkuilen. Waar ik in mijn valkuil stapte, liep ik vast in mijn werk. Dankzij een burnout werd ik gedwongen om te vertragen. De rust en ruimte die daardoor gecreëerd werden, zorgden voor prachtige inzichten en meer bewustzijn. Meer uit mijn hoofd en meer luisteren naar mijn hart. In die periodes is ook mij liefde voor wandelen gegroeid. Door te wandelen verstommen mijn gedachtes en blijft er niks anders over dan een paar losse flarden. Het krijgt geen vat meer op me. En dan is er alle ruimte voor beweging en creativiteit.

Door te wandelen zijn voor mij de puzzelstukjes op hun plaats gevallen, vergezichten ontstaan. Ik geloof en weet nu dat door je te verbinden met de natuur je weer verbinding krijgt met je eigen natuur.

 

KLAAR VOOR VERANDERING?

Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

T: +31 6 37 55 78 06
E: oerhikes@coachbureaubarbara.nl
Postadres:
Ernest Shackletonstraat 1
1363 KD Almere

KvK: 72178833
BTW ID: NL001577514B46
Algemene Voorwaarden
Privacy Verklaring

Aangesloten bij:

×