oerhike

agile leiderschap 
canvas

Ontwikkel je Agile Leiderschap met het Agile Leiderschap Canvas

“De weg toont zich door te gaan”

Groepsprogramma Agile Leiderschap Canvas

Hoe zorg je ervoor dat je in de steeds meer Agile wordende omgeving over de juiste leiderschap skills en -competenties beschikt? Benut je jouw talent en potentieel zo goed genoeg? Heb je de juiste mindset om over te gaan tot actie?

In dit groepsprogramma van één dag dat ik samen met Frank Oeben en Joost Comperen begeleidt, ga je met deze vragen aan de slag. Samen met de andere deelnemers ga je op zoek naar antwoorden en zet je deze om in actie. Neem de regie over jouw ontwikkeling om een (steeds betere) agile leider te worden.
De dag draait niet om kennis, maar om ervaring. Geen powerpoints met dingen die je moet weten, maar veel dialoog, veel zelf en met elkaar aan het werk.

Wij zullen handvatten bieden, vragen stellen en prikkelende opdrachten geven. Het Agile Leiderschap Canvas geeft daarbij structuur, maar de inhoud bepaal je helemaal zelf. Gedurende de dag wordt jouw canvas gevuld met waardevolle inzichten en ontwikkelpunten die we omzetten in actie.
Het is een dag van reflectie. Weg van je werkomgeving, even losgekoppeld van de dagelijkse realiteit. Daar is ruimte voor nodig. Daarom hebben we een locatie uitgezocht die past bij het karakter van de dag. Een inspirerende plek met uitzicht over de weilanden en grenzend aan een natuurgebied dat uitnodigt om te wandelen en te reflecteren.

Wat is het Agile Leiderschap Canvas?

Het Agile Leiderschap Canvas is een model om te werken aan je Agile leiderschapskwaliteiten. Door de verschillende blokken biedt het je een structuur en houvast. Je brengt in kaart wie je bent en wat er bij jou en in je omgeving speelt. Door vervolgens stil te staan bij wie je wilt zijn en waar je naar toe wilt krijg je zicht op je ontwikkeldoelen: je ontwikkelbacklog. Tenslotte definieer je concrete stappen en acties voor jezelf om die doelen ook te kunnen realiseren. Het Canvas model kun je regelmatig opnieuw gebruiken om je doelen weer te her-ijken.

De blokken van het Canvas model komen in verschillende werkvormen aan bod. Sparren, intervisie en actief aan de slag. Want van modellen en theorie kom je niet in beweging. Wij dagen je uit om te onderzoeken hoe het zit bij jou en om jouw agile leiderschap vorm te geven. Er is veel ruimte om in gesprek te gaan met elkaar en je zult ontdekken dat je niet de enige bent die in de praktijk tegen bepaalde zaken aanloopt.

Eerstvolgende trainingsdata: schrijf je tijdig in!

De eerstvolgende training is gepland op:

Woensdag 27 september 2023

Mocht je interesse hebben maar niet kunnen op deze dag, neem dan contact met mij op via onderstaand contact formulier. Dan houd ik je op de hoogte van nieuwe trainingsdata.
Het groepsprogramma kan ook op maat gemaakt worden voor jouw groep of team. Stuur mij een berichtje via het contactformulier om je wensen en mogelijkheden te bespreken.

Inschrijven voor deze training kan rechtstreeks via de website agileleiderschapcanvas.nl

Deze website geeft jou eveneens resterende informatie waaronder beeldmateriaal, reviews en locatie.

 

KLAAR VOOR VERANDERING?

Neem dan via dit contactformulier contact met mij op voor meer meer informatie of vraag de pdf brochure aan. 

JA, mail mij zsm de pdf brochure!

12 + 10 =

T: +31 6 37 55 78 06
E: oerhikes@coachbureaubarbara.nl
Postadres:
Ernest Shackletonstraat 1
1363 KD Almere

KvK: 72178833
BTW ID: NL001577514B46
Algemene Voorwaarden
Privacy Verklaring

Aangesloten bij:

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF!

×